Jäätelö on maistunut viime aikoina ja kuumempaa kuin helvetissä, jos se on olemassa. Illan päälle taas päässyt vaihtoehtoisten havaintojen maailmaan ja subjektiivisen tulkinnan kautta ilmentymine Petri Lius -tilaan.

Virkistävää oli myös tutustua ”Masonna” -nimisen japanilaisartistin performanssi/Noise -esityksiin Youtubessa, aiemmin artisti ei ollut tuttu. Sopivan oloista aggressionpurkua, jonka jälkeen Kurt Cobainin falsetti parhaimmillaan energisyytensä tai HC Punk -bändin treenikämpän ekoissa treeneissä ole mitään.Masonnan esityksestä lähinnä mieleen tuli, että sikatilan isäntä pistämässä pillejä pussiin, ja ottamassa vakuutuksista lopulta sen, mitä otettavissa olisi.

Viime vuonna oli jo hankintalistalla pöytätuuletin, mutta tänä vuonna hankin kolmivaihteisen pöytätuulettimen, niitä ei ole Puuilosta vedetty kaatotunkkien tavoin myynnistä.

Mitä katsoin pöytätuulettimien saatavuutta Turun ja naapurikunta Raision liikkeistä, niin sen jälkeen oli positiivinen uutiskuva nimenomn Ylessä, missä lemmikkikoira vähän viilentävää olotilaa tukalaan ulkoilma-lämpötilaan nähden haki. Mukava mieltä nostattava uutiskuva kaiken ikävien mailmantapahtuma-asioide keskellä.

Jonkin verran eurovaaliehdokkaiden esityksiä luin ja selsin, ja kertasin ontologian määritelmän, mitä se ei ota kantaa ne ongelmat olioiden ilmentymistä saatuihin tulkintoihin, vaan rakenteisiin ja suhdeproblematiikkaa olemassa olemisesta.

Ajanvietteenä vapaalla mukavaa irrottautua valtavirrasta poikkeavien havaintojen jälkeen Petri Lius -tyyliin subjektiivisen tulkinnan maailman merkitysten hahmottamisen osalta, niin siinä määrin ontologian voi unohtaa? Joku voi teilata tämän edellisen lauseeni, mitä en ole siinä määrin ”kirjanoppinut”, mitä lukuisat ikäiseni ja nuoremmatkin ovat. En lähde sille tielle.