Mitä lueskelin Simpsonit sarjan Fandom-artikkeleita lähinnä Kwik-E-Martin maahanmuuttajataustaisesta Apusta, mitä kyseinen sarjan hahmo on saanut stipendin kautta Springfieldin kaupungissa loppuun suoritettua PH.D, eli filosofian tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelyssä opinnäytetyönään muutaman sadan reikäkortin kattava Tic-Tac-Toe -ohjelmisto.

Toinen mieleenpainuva jakso on Apun ja tämän vaimon perheenlisäys-aihe, mitä parille syntyi kahdeksikot (octuplets), oliko se 4 poikaa ja 4 tyttöä.

No, viitoset, el viisikot monilapsisessa perheessä on englanninkielen termi tottakai ”pentuplets”, mitä penta on kreikan kielestä ”viisi”.

Pentuplets, eli ”Penat” maalaisittain näin Suomen mittakaavassa ollaan syrjäistä maaseutu-mannua ja kolkkaa halki maamme, niin tarkistin asiaa niin tilastot kertovat sen tosiasian, että Suomessa nainen on synnyttänyt viitoset viimeksi vuonna 1977.

En ole niin paljoa perillä hedelmällisyysopista, että osaisin lainkaan edes arvella, miten viitoset saavat alkunsa mistä tekijöistä, mutta on siinä todennäköisemmin ainakin miessukupuolen edustaja, joka on biologinen isä, niin ”In deep shit” loppuelämänsä ollut, mikäli ei ole erittäin varakas mies?

Yhteenvetona, conclusionary end of this computer-oriented Friday -session of mine started appormixiately very early on Friday afternoon:

Suomessa syntyvyys hälyttävän alhaalla

"Penojen" poikijoita kaivattaisiin taas 46 vuoden tauon jälkeen?