Profiloituminen suorien lähetysten ystävänä siinä määrin, mitä elämäkin on jokseenkin tauoton suora lähetys elämän ensimmäisestä päivästä kuolinhetkeen, joskaan kaikkia tapahtumia ei tallennu arkistoitavaksi ainakaan toistaiseksi digitaaliseen muotoon muutettavissa olevaan formaattiin.

Suora lähetys, niin mitä tahansa voi tapahtua.

Elämästä tekee myös missään julkisesti esitettävästä filmistä paljon mielenkiintoisemman juuri siksi, koska kaikki tapahtumat tapahtuvat todellisuudessa, eikä kaikki tapahtumat ole omissa käsissä, vaikkakin aika suuri todennköisyys on, että aina kun julkisella paikalla on liikenteessä, että tuskin siellä nyt mitään katastrofaalista onnettomuutta todella harvoin ainakin tapahtuu siten, että olisi oma terveys uhattuna. Häviävän pieni todennäköisyys jää sille, että jotain tapahtuisi arjessa, niin siihen on luottaminen, että kuitenkin uskaltautuu liikkumaan kepein mielin ulkosalla.

Televisiota nyt tarvitsee lähinnä videopelien pelailuun, ei sieltä sillä tavalla tule mitään järkeenkäypää. Voisi melkein sanoa, että netistä saa kaiken, mitä nyt ajan tasalla pysymiseen vaaditaan uutisvirtojen seurannan osalta. Eihän se mitään tätä päivää ole televisio, vaikka Internetiäkään en halua mieltää mediana, vaan erittäin laajana, joskaan ei kaikenkattavana lähdeviitteiden arkistona.