Tein hyvän viinilöydön Alkon valikoimista ”Montalto Rosso Organic”, mitä ostin neljä pulloa viime käynnillä Wiklundin alakerrassa, ja enimmäkseen viettänyt aikaa omissa oloissa jopa mennyttä elämääni haikeana käyden läpi.

Kävin ajan kuluksi perjantaina pääkirjastossa, ja mukaan tarttui 3 CD-levyä ja tein varauksen dramaturgi Jussi Parviaisen teoksesta ”Dramaturgian filosofia”. Ei ole aikomukseni hakea dramaturgi-linjalle, mitä aivotärähdyksen jäljiltä voisin hakea varmaan vammaiskiintiössä, mitä luin uutisista, että Tampereen teatterikorkeakoulu alkaa ottamaan vammaisopiskelijoita valinnoissa huomioon, mutta en ole valmis enää tässä iässä muuttamaan kotikaupungistani mihinkään.

Muiikkiosastolta mukaani tarttui seuraavat äänilevyt:

God save the King : music for a royal celebration.

CD

Julkaisuvuosi: 2023                  

Maailman onnellisin kansa

CD

Maustetytöt

Julkaisuvuosi: 2023                  

The Street punk rock box : the second wave of UK punk rock.

CD

Julkaisuvuosi: 2017

Tänään vaalipäivänä tarkoituksella tein tietoisen valinnan pukeutumiseeni liittyen Pekka Haaviston kannattaja-pinssi, mitä lähdin tänään aamusta heti liikenteeseen, joskin vaalipäivä on ollut jokseenkin kylmä sään osalta.

Viikon ajalta tuli myös ensimmäistä kertaa elämäni aikana oltua sähköauto Teslan kyydissä, mitä maksoin hyvänpäivän tuttuni taksikyydin Runosmäkeen, kun itsekin ajoin pirssillä samalla, mitä tutullani oli ainoastaan fölilippuun neljä euroa rahaa, enkä asettanut mitään vaatimuksia tai vastapalvelupyyteitä, kunhan ”Tomppa” tarjoat vaikka K-Runoksessa kahvit joskus tai tarjoat savukkeen.

Televisiota tullut poikkeuksellisen paljon katsottua, en niinkään välitä UMK-kisasta, mitä se keräsi miljoonayleisön, mutta lauantai-ohjelmistoon kuuluu Putous ja vaikka omistan kaikki Kummeli-ryhmän DVD:t, niin kakkosen myöhäisillassa Kummeli Stories esitettiin eilen taas, vaikka muistan sen jo läpikotaisin ulkoa. Vielä kaikkien näiden katselukertojen ja vuosien jälkeen tuntuu huvittavalta rallikohtauksen ”Sponsorikassasta hotellihuoneen varauksien teko” -kohtaus.

Tämän vuoden 2024 tavoitteeni laajentaa viinituntemustani, käydä useammin teatterissa tavallisen yleisön edustajan roolissa, mitä Turun kaupunginteatterissa tällä hetkellä on Jenni Kokander ja Jaakko Saariluoma ransklaisnäytelmässä vastanäyttelijäparina.

Televisiojuontajista Jenni Pääskysaari viime aikoina nousevassa trendissä, mitä pidän mitä nainen oli Viiden jälkeen ohjelmassa kirjoittanut autofiktio-genreen sijoittuvan teoksen hissiin jumiin jääneestä siivoajasta, mitä alkamassa on ”Sanansaattajat”, se voi ja olla mielenkiintoinen kielen ystävänä, Levyraadin oliko niitä 9 jaksoa comeback televisioruutuun valmistettuna, sitä en ole aivan joka jaksoa katsonut.

Pistin merkille, mitä Windows95man:in Suomen ensi kevään euroviisuedustajalla näytti olevan esiintyjäasunaan jotkin kalsarien tyyppinen ratkaisu, onhan siinä ja showta.