Iltasanomien -taso on laskenut katastrofalisesti

Mitä tässä lähinnä kuitenkin pääpiirteittäin istun netissä koko valveillaolo-aikani tavallisimmin, mitä tässä sinkkumiehenä vuokra-yksiössäni vietän valveilla aikaa ollen läsnä luukussani, niin uutismedioita on lukuisia joita seuraan aktiivisesti myös. Olen pistänyt merkille, että kotimaisen keltaisen lehdistön suostuimmasta päästä, ellei Suomen suosituin, taso on katastrofaalisesti laskenut!

Muutamia poimintoja argumenteikseni väitteeseen, jonka esitin edellä:

Naissukupuolen tissit -paljaana mallikuvista

Some-julkkisten ja ”influenssereiden” tultua valtamediaan seuratuiksi ne, joista uutisoi mm. keltainen lehdistö IS, vaikka moni on lopulta kusessa sen toiminnan kanssa, ja osa eivät tajua sitä someprofiilin -brändiin liittyvän luonnin metodologiaa oikein. On olemassa myös Suomessa esim. tubettajia, jotka ovat taunneet jokseenkin oikein sen toiminnan, ja selviävät siitä ja lisäksi ehkä elättävät itsensä omalla yrtiyksellään.

Tämä nyt on psitänyt ja klaskahtanut kovinkin syvästi masentavaa mielialaa lisäävästi, kun naissukupuolen edustajan jonkin bikinikuvan, tai sen kaltaiset turhanpäiväisen ”seurapiiri” -huorat, jotka ovat toistuvasti kotimaisissa juorulehdissä ja IS -nostoissa esillä julkisuudessa ainoastaan sen julkisuuden takia, mitä se julkisuus pelkästään mitään rahaa siitä tule, poislukien varmaan Seiska investoi ”kohu-uutiseen” jossain määrin ainakin joissain tapauksissa, että se julkisuuden henkilö antaa jonkintietynlaisen ”yksinoikeudella” kattavat artikkelin ainekset, mutta siinä mielessä pelkästään se julkisuus ei lihota kukkaroa yksistään, eri asia, jos on sellainen toimenkuva ammattinsa suhteen, joka välttämättä siihen liittyy jonkinlainen julkisuus pakosta, vaihtelevasti eri amamttialoittain, parhaissa ei lainkaan.

Mutta lähinnä siinä on se henkilöbrändiin liittyvä, ja mitä sitten yritystensä myyntiartikkeleina ja mitä toimintaa sitten myyvät omia tuotteitaan/palveluitaan, mitä ne lopulta sitten myy, millä ne elää sitten lopulta nämä täysin turhat seurapiiri-jetsetterättäret, se maailma ei ole koskaan kiinnostanut minua, eikä tule kiinnostamaan. Pitää jokseenkin oman tasoista käyttäytymistä ja sosiaaliset tilanteet, ja ympäristöt, joissa ne tapahtuvat, tai esimerkiksi rapakalja on köyhän pala taivasta oluen sijaan myös itselleni, ja se pitää ehdottomasti ollakin niin.

Näistähän myös IS sitten siihen liitetään se ”somevaikuttaja”, ”vaikuttaja”, mitä vaikuttamista tissit paljaana valokuvamallina otoksen julkaisussa eihän siinä mitään vaikuttamista siihen liity? Jos joku asioista edes jotain tietävä voisi valaista minua tämän asian suhteen, mitä elän totaalisesti pimeydessä tästä elämän sektorista. Itse liitän lähinnä sen ”naisten perinteiseen”, joka on Kaupparekisterissä toimialavalinnan ”Kaikki laillinen toiminta” -määritelmän alla valittavissa.

”Minttu myy seksipalveluita kerrostalon yläkerrassa huoneistossaan”

Jokseenkin se käsitys, mikä itselläni on termiin ”Uutiskynnys” -liitettävistä määreistä, niin miten tämänkaltainen sisältö otsikon virittelemänä artikkelin asiasisältöön mitään uutiskynnyksen ylittävää kriteeriä täytä, jos joku huora myy itseään? Se on helvetin yleistä oman empirisen kokemuksen mukaani naissukupuolen edustajilla, mitä naiset istuu pankin päällä saatana, kuitenkin todellisuus on se, että varmaan alle 1% koko siitä populaatiosta, jotka aloittavat alalla itsenäisesti ”helpon” tai ”merkittävästi” varallisuutta mahdollisesti tuovan ammatinharjoittamisen, niin sitten lopulta kuitenkaan toimivat itsenäisesti alalla, vaikka puheen tasolla varmaan kaikki ne toimii itsenäisesti. Käytännössä ihmiskauppa-orgnasiaatiot haltuunottavat myyntitoiminnan, ja siihen liittyy merkittävä osuus myyntituloista bisneksen haltuunottavalle organisaatiolle, jonka jälkeen naiset ovat todellisissa ongelmissa sikäli, että sen lisäksi että mahdollisuus koskaan vauraustua teoriassa ”huorat ovat miljonäärejä” -tyyliin, niin sen lisäksi ovat järjestäytneen Suomessa ainakin Euroopan mantereelta käsin emokonsernista käsin johdettavassa ammattimaisen rikollisuuden ihmiskaupan uhreja, josta saattaa olla sitten mahdoton selviytyä ulos?

En tiedä, onko näin, mutta lähinnä tämä on loogista, mitä ymmärrän järjestäyyneen rikollisuuden läpi ihmisen historian eri organisaatiot, ja koplat harjoittavat liiketoimintaa kiinteänä osana kaikilla niillä myyntiartikkeleilla, joissa se yksikkömyyntikateprosentti on hurja, tai ylipäätään kokonaisvaltaisesti laskettuna se koko toimialan liikevaihto on merkittävän suuruinen euromääräisesti mitattuna. Siitä sitten tulee huumeet, ihmiskauppa varmaan ne suurimmat juuri tästä syystä? Se vain on niin, että siellä lopulta sama toimitaanko ylä- vai alamaailman bisneksissä sitten ne toimijat, jotka aidosti istuvat niissä pöydissä liituraidat päällä, mistä käsin diktatisoidaan sitä vedetään konsernin strategiset toimintalinjaukset ja miten toimitaan että saadaan  taloudellisesti maksimihyödyt irti, niin pääpiirteittäin mitä joka tieteenalalla toimii kaikki asiat molempiin suuntiin, niin ero nyt lähinnä sitten mitä alemmas mennään siinä ravintoketjussa sitten, niin siellä on esimerkiksi ne sanktiot sitten voi koitua elämän päättymiseen helpostikin, se nyt yksi ero toimintatavoista, on niitä muitakin, mutta alamaailman bisneksissä mitä alemmalle mennään siinä ravintoketjssa. Esimerkki. Ylämaailmassa järjestäytyneessä maailmassa,, jossa jokseenkin valta-osa ihmisistä elää pääasiassa taloudellisesti velkaantuneena oikeudenkäynti-prosessiin investoimalla ja hoitaen sen asian mukaisesti, alamaailmassa se ei toimi niin. Se on nyt vain yksi kiveen hakattu tosiasia, ei ainut. Jos siis poissuljetaan mikään liiketoimintaan liittyvä yksityishenkilönä velkaantuminen jostain syystä jollekin "virallisemmalle" tahon suuntaan, liikemaailmasta osittain tekee myös ylämaailmassa sekin kovan, mitä niissä sopimusten puitteissa pitäisi toiminnan jossain määrin olla, ja niissä on aina yhden tai useamman sopijaosapuolen, ketä sitouunut siihen allekirjoitusvaiheessa, lopulta taloudellisia intressejä tai jotain varallisuuteen liittyvää kuitenkin, ja lopulta sitten jos toistuvasti vetää ohi  joku sopijaosappuoli sovitusta siten, että joku muista, kun niitä on aina sopimuksessa vähintään kaksi luonnollisen henkilön nimeä, tai sitten "puolesta" jonkin yrityksen tai tahon lisämääre, niin lopulta sitten voi olla, että oikeudenkäyntiprosessi menee ok, mutta sitten henkilötasolla yleisimmät henkirikosten taustat, mitä niitä skismoja lopulta johtaa henkirikokseen, niin olen päätynyt jo ajat sitten kolmeen: Raha, naiset, viina tai päihteet yleensä. Eipä niitä taida kovinkaan paljon muita olla?

Tämä voi olla täysin virheellistä asiaa ja mitä tästä oman mielipiteeni esitän ainoastaan, en tiedä onko asia näin, mitä itse en ole tekemisissä minkään alamaailman myyntiartikkelin kanssa ainakaan taloudellisesta etua itselleni tavoittelevana, mutta mitä tässä tullut aika paljon nähtyä ja kuultua kaikenlaista, ja jäsennän jokseenkin nyt tässä 40 iässä miten liikemaailmassa, tai yhteiskunnassa jotkin asiat hallintorakenteineen, yms. miten se konsepti toimii sillä tavalla kuin se toimii markkinatalousjärjestelmässä, niin lähinnä pääteltynä nyt sen perusteella näin.