Välillä tulee ongelmia lähimuistini heikentymisen kanssa ja aivotärähdyksestä diagnosoidun lievän aivovamman ja päänahan repeytymisen vuoksi siinä määrin, että tiivistettynä ”Ei aina ihan leikkaa”.

Viimeksi puoli tuntia sitten miettisin pelatessani Switch Litelläni Puyo Puyo Tetristä endless Maratooni-tilaa, peli kesti vajat 50 minuuttia, jonka jälkeen kyllästyisn. Pelikoteloissa nykyisin ei ole enää painettuja manuaaleja, ja selvitin asiaa, vielä olisi pitänyt 10 minuuttia vähän reilut pelata, jotta olisin päätynyt tilanteeseen 59:59:99 -ajan suhteen, mikä lienee aikaraja endelss tilassa.

En ole mikään vanhan koulukunnn Puyo Puyo -pelaaja, mitä se on ollut jo pitkään Segan valikoimissa en ole pelannut Segan pelejä juuri elämäni aikana.

Pistin hakukoneeseen hakutermistön avainsanani oli ”Ei aina ihan leikkaa”, ja kuvahaun kautta päädyin ”Ei ihan paska verkkokauppa”, missä on hyvinvointi/wellness -ohjaajanais-yrittäjän laatimat ”Ei ihan paskat kortit”, mitä tyyliin monopolikorteistakin vuosimallia 1993 saa irti yhtä sun toista, pitäisi vissiin ”Petri Lius -tuotteet” pistää Pelle Pelottoman ideamyssyyni vähän vastaavaa.

Mitä jatkuvasti jääkiekko-otteluita, kun tulee televisiosta, Suomen maajoukkueen, eli leijonien peleissä laitamainospaikka on kotimaisen vaatebrändi-merkin ”Petrifun” -valmistajan mainos, mitä itsekin ensimmäistä pukua hankkiessani vasta ylppäreistä päättäjäiskeväänä kesäkuun ensimmäiselle, kauluspaitani oli ”Petrifun”. Nyttemin se on käynyt jo liian pieneksi, jopa tämän blogin sisältö on paisunut niihin mittoihin, ja psykedeelinen mielikuvitukseni ruokkii alati uusia idea-aihioita.

Siinä nyt mitään yritystäkään tarvitse perustaa, jos myy omia tuotteita yksityishenkilönä, kuitenkin tietoisesti olen kertonut tämän ”Petri Lius” olevan tarkoin harkittu bloggaaja-pseudonyymini korkealla autofiktion tasolla.

Pitäisi varmaan Petrifun -vaatemerkin markkinointiosastolle pistää kyselyä, jos ”Asiaviihde Petri Lius” jonkin tyyppistä bloggaja-influesseri diiliä Petrifun -tekstiilimerkkiin liittäen, tai sitten ei.