Tässä on tullut viikon verran vietettyä jokseenkin kosteaa poikemieselämää, niin nyt on aika pistää korkkia kiinni, ja taas on omaehtoisesti parannettuna maailmaani, ja taas pääsin loppuviikommasta ja jo alkuviikosta lähemmäsi humaani lähestymistapaa. Mukavaa näinkin, mukavammin totta puhuen.

Mitä edellisen postauksen yhteydessä totesin, että juontaja-sanaa on pureskeltu moni minun lisäkseni, vaikka juontaja-ei olisikaan, niin juontokeikkojen myynnin lisäksi starttilua toinen ala ja, mikä on lähellä mielekästä toimintaa videoiden jälkityöstö, mitä Yle on pitkään jo lähettänyt suomenruotsalaista lifestyle – ohjelma ”Strömsö”, mitä elämässäni oikeastaan mikään ei ole mennyt kuten Strömsössä, niin kuin sanonta kuuluu ja on jäänyt suomen kieleenkin, ja on siitä laulujakin laulettu.

Mitä viime viikon jaksossa oli tämä tasapainno-haasteen katsojien videolähetysmahdollisuus, niin siinähän voisi olla oiva startti video-alalle lähdössä ihan päivänvalon kestävää ohjelmaa.

Avaraa luontoa, Strömsöä ja Neloselta katson uuden jakson Lahti 2001 sarjasta ainakin, mitä päivällä join viimeisen rapakaljan ja seurasin Poliisikoira Rexiä, mitä olen yhä kiinni jonkin verran passiivisessa televisionkatselussa, sehän koira on ja Saksan paimnkoira, mitä lapsuusvuosieni Susikoira Roi oli ja, tosin olin nähnyt jakson, mitä ohjelmasuosikeissani on Nelosella kyseinen sarja.

Mitä tullut valvottua viikon aikana paljonkin, niin Family Guy tulee usein katsottua yöllä jälkilähetyksenä, Simpseoneita en jaksa enää sillä tavalla seurata.

Kyllähän Suomessakin useitakin laadukkaita ohjelmia Turun aluen Telian kaapelitelevisio-taloudess tulee täytyy myöntää, vaikka en maksa kuin yhdestä Sanoma Media Finlandin suoratoistopalvelusta. Mitä nyt on tammikuun alusta ollut pysyvissä väreissä Ruutu+-tilaus voimassa, mitä päiväpostissa minut oli valittu viime vuoden Finnpanelin ”satunnais”-otantaan koskein viime vuoden television katselijakuluttaja-tutkimukseen, niin lopulta vastasin galluppiin, mitä siinä on se vankinumero etu- ja sukunimmeni vieressä oli siinä kirjeessä, niin nehän yhdistää ne vastaukset toki minuun, mutta osaanottoni jälkeen muutama kuukausi kului, niin lähettivät 5 euron lahjakortin K-Markettiin, niin käytin sen Taffelin megapusiin ostoon.