Alkuviikosta sattui Vakiossa tulemaan noin 90 euroa, mitä vahingossa jäi avauskohde Napolin kotipeli varma-risti, niin pelihän päättyi Italian 1-1 tasapeliin.

Mitä käyn vakioparturi kotikaupngissani on Linnankadulla Azad Parturi, niin kävin koneella 2 milliseksi, ja siisstimässä partani. Mitä uudessa ”Vain Elämää” -kaudella AW. Yrjänä -jakso on suosikkini, mitä CMX:n Ruisrock-rantalava esityksestä psoitiivisia muistoja, ja sain idean Kotiteollisuuden Hynysen suippoparrasta, tyylikäs look, niin parturi veloitti 25 euroa, nyt on ihmisen näköinen lyhyet 2 milliset hiukset taas ja siistitty parta.

Kävin Hansakorttelin Claes Olssonilla hankkimassa toimistotarvikkeita, EU-standardin mukainen musta mappi ja EU-standardit täyttävä nitoja, mitä olen enimmäkseen mustavalkolaserillani tulostanut kitaranuotteja, niin mitä nuotit on ennenkin pantu nippuun ja soitot soitettu, ja harjoiteltu, niin kuin ne on kirjoitettu säveltäjien toimesta, niin tällä hetkellä vielä mappi on tyhjä, ja nitojan pakkaus avaamatta, mitä ajattelin tänä viikonloppuna käyttää nuottien parissa aikani, ja mapittaa nuotit, teen oman näköiseni klassisen musiikin nuottikansion itselleni, nuottikansio on järki-idea!

Tyylillä tuli käytyä vähän ihmisten ilmiolla, entisen Börsin siinä kulmassa, mitä on kiva kahvila, niin pikkutakki päällä kävin syömässä lämmitetyn voileivän ja haudutetun teen, niin jäi positiivinen muistijälki alkuviikommasta, mitä ulkopuolella sitten lähdettyäni oli pari oman ikäluokkani naista, niin totesin, että katselin pidemmän matkan päästä jo, että siinäkin on kaksi ihan mukavan oloista ikäistäni naista, olen hyvällä tuulella nyt, niin mä tiedän yhden kivan kahvilan tässä ihan lähistöllä, ni lähdettekö mun matkan. Naiset sanoivat tyylillä, ”Ei, ko me mennään kouluun, luennot alkaa ihan pian”, totesin tyylillä, että no, ehkä joku toinen kerta sitten. Naiset oli näitä neiti -etsivä -kategoriaa ilmeisemmin.

Tossa entisen KOP-kolmion kulmassa ja toi casino, niin kävin siellä katsomassa mitä en juuri välitä rahapeleistä, mutta ostin 30 euron tiketin ja jäin voitolle 14 senttiä, eli ei mitään. Sen voi unohtaa.

Viikon ajan, mitä tässä tullut tota olutta otettua poikamiesboksissa ja  vähän Koskenkorvaa, ympäristöteko muutaman pullon edestä, niin mitä Sepi Kumpulaisen uusi levy yllätti jopa roots-tyyppistä kantrivivahdetta, mitä Rolling Stonesinkin uuden äänilevyn se on hyvä, vaikka 3/ 4 :stä on vielä hengissä.

Viime yönä sain idean, että tossa ja voisi alkaa myymään tommosia juontokeikkoja, mitä varmaan kaikki edes juontajatkaan ovat käyneet ”Juontaja” -sanaa läpi. Pitäisi käydä Länsi 1 -kauppakeskuksen alakerrassa Suomen löytötavaratoimistossa tekemässä ilmoitus kadonneesta arvo-omaisuudesta, niin asiaviihdepuolta tapahtumien osalta Länsi 1 -kauppakeskuksessa on järjestetty 2018 vuonna muistakseni ”Selviätkö kauppakeskuksesta” -tapahtuma, niin siellä on nettisivujen mukaan ollut juontajana Jolle Harkimon nykyinen vaimo Sanni Hussi. Sanni ihan mukavan oloinen juontaja, mitä hän oli siinä esiintyi edukseen Nelosen ”Koti Koiralle” -ohjelmassakin.