Tullut jonkin aikaa pidettyä taukoa viime postauksesta. Jonkinlainen lamavaihe myös Petrin säässä tällä pseudonyymillä ja tekstin tuotto Petri-tilassa ollut kuivilla jonkun aikaa.

Iltalehdessä uutisoitiin, mitä Videofirma Makuunin sälli oli saanut ehdollisen vankeustuomion, niin varmaan kaikki käynyt jollain nimellä edes omalla, ketä videoita katselee niin tyyliin ”Videofirma Petrin makuun” -kyseisen menneen maailman kivijalkavideovuokraamon nimen.

Toinen ja, mikä tullut kaupallisessa tiedotuksessa vastaan ”Tuhansia tuotteitta Pirkka-hintaan”, mitä r-äännevikainen foneemi useimmiten taipuu l-äänteeksi suomen kielessä, ”Pirkka-Pilkka-hintaan”.

Aiemmin DNA:n mainoskampanjassa ”Ota Dna-Apuri käyttöön”, niin kävi mielessä lähettää naapurustolle kirje, jos keskusteluseuraa kaipaa, ”Ota yhteyttä DNA-naapurisi sosiaalisemman vuorovaikutuksen puutteessa”, mitä 24/7 tämä DNA:n 5G-yhteys on reititin päällä kämpilläni, kun olen.

Ei oikein ole viime aikoina mikään oikein tuntunut miltään, tai kirvoittanut kirjoituksia edes aihio-tasolle.

Tarkempi ”Petrin sää” -laskelmani kuitenkin osoittaaTurbulenssin odotettavasti nousukiitoon radalta ampisten taas viikonloppua ja ensi viikkoa konekirjoitusta silmällä pitäen.