Inter on päivän pankki.

Naissukupuolen edustajien betsaajien ja puntereiden päivän ideavarmana OB (Odense Boldklub) Tanskan liigassa on taas nousevassa trendissä ja toimii säännöllisesti ideavarman roolissa.

Päivän pommina Petri Lius tipsaa Italian Serie B:n kierroksen tasapeli 1-1 vääntöä nyt taas sen jälkeen, kun liigan kohteet palanneet Veikkauksen listoille jo aikaa sitten taannoin sopupeliskandaalin hälyn ja huomion keskipisteen laannuttua ja tilanteen normalisoiduttua.

Näiden vihjeiden ympärille näitä pohjustavasti käyttäen voi ajattomasti rakentaa oman illan rivin.

Vastuunrajoituslauseke

Petri Lius tarjoaa nämä vihjeet ainoastaan viihdetarkoituksiin, vaikka Petri Lius, allekirjoittaneena mitä en edusta yhtäkään peliyhtiötä, enkä ole missään bisnes-sidosryhmä-osapuolena yhdenkään rahapeliyhtiön kanssa, uhkapelaaminen kannattaa pitää ainoastaan huolettomana ajanvietteenä panoksia käyttäen, jotka eivät vaaranna yksityiselämän rahoitusta tahi taloutta epäterveelle pohjalle sitä rasittaen lainkaan. Pysytään jännän äärellä.

Post Scriptum

Voi olla, että Petrin Tipsikipsa avautuu vielä tuottavine Pitkäveto/ -sekä minimaalisine mania tuottavineen monitulkintaisine vetovihjeineen ehkä joskus tulevaisuudessa taas uudemman kerran.