Tässä tosian, mitä viime viikon alusta olen ottanut pikkuhiljaa ja nautiskellut itsekseni humanien harrastusteni parissa just for singe-man’s pleasure, niin lopulta sitten tämän kirjallisen ulostuloviestinnän avulla saavutin kansantajuisesti tämän Petri Lius -tyylisen kielen semantiikkaan liittyvän asiaviihdetajun positiivsella tavalla, mitä ymmärrän ”älykkään televsion” katselun myös selvin päin oivaltaen ajan tasalla olemisen.

Se ja, ko pimut päättää lähteä osallistumn ohjelmaan, ni ne tajuaa oikein sen, mitä itsellänikin käynyt mielessä johonkin oman kokonaisvaltaisesti maailmankatsomukseeni liityen osallistua pysyvät värit tajuavana viraalimarkkinoinnin ymmärtäen sellaisessa kontekstissa tyylillä, missä voisin tyylillä tehdä sen televisioesiintymisesitykseni omana itsenäni, mitä niidne kanssa sitten täytyy pystyä elämään loppuelämä.

No mitä nämä on poikien kkesken käyty läpi omine juttuineen, kävi taas mielessä, ko pimut ottaa osa ohjelmaan, ni sitten kysyin, missä formaatissa sitten lopulta esiinnyitte, niin nyt mitä tässä tämän oman irrottelu-humaanin toista viikkoa nyt loppu, tuli aivan sattumalta vastaan, ni pimut näytti olevan todella televisiossaa, niin kysyin itseltäni, ”Missä formaatissa tai ohjelmassa he ovat”, niin ohjelma oli Sex Tape Suomi niissä jaksoissa.

Oma  valintahan se on, ja ,mitä itselläni terve suhtautuminen naisiin, mitä pimuilla omat aikataulut ja samat sitten pimeän puolen hetkenä, jahka viettävät yksin aikaa, eikä seksillä ole itselleni mitään merkitystä, niin se siitä.

Toinen ja, mitä Spedestä en sinänsä välitä, ja Turhapuro-elokuvien ystävä en ole oikein koskan sillä tavalla ollut, mitä pakostakin ne aikki on nähtynä joskaan en enää pitkään aikaan ole katsonut niitä, mitä lopulta sitten ne Pasasen filmit ennen Turhapuro-sarjaa oliva idearikkaampia. No, tuli mieleen asiaviihteen osalta,

mitä täytyy myöntää, että siiniä oli hyvä porukka, kenellä täsmäsi kansantajuinen huumori sen ulostun osalta, mitä lopulta estitetään, mitä ”Jukka Virtasen viimeinen kotimatka”, tunnetuimman Suomessa elävän tai eläneen Jukka Virtasen, mitä mies ei tehnyt oikotuulena Suomen kielen ja kirjallisuuden maisterina niitä asioitaan niin Speden porukoissa, ja niitä ensimmäisiä Suomiviihteen televisiohahmoj TES-visiosta lähtien, niin mitä itse pidän Speden ffilmeistä Speedy Gonzaleia yhtenä mielkkäimpinä, niin mitä Jukka Virtanen tarinan mukan on kertonut, että olisivat istuneet käsikirjoituksen suunnitteluvaiheessa ideoimassa elokuvaan ”Spede haluaa olla seuraavassa filmissä lännen nopein, ei oikein keksitä mitään”, sitten Simo Salminen tuli paikan päälle, ja totesi: ”Jos Spede on lännen nopein, ni itse olen sitten hämeen hitain”, ja sen oivalluksen pohjalta Virtanen ja kumppanit laativat käsikirjoituksen. Se jaa ilmentää Virtasen hyvää tajua, mitä mies oli itselleen kirjoittanut pienen roolin vaatenrikkna.

Miettisin myös tämän vapaani aikna Loiri Armeijan Leivissä Filmin lkua ”Mutta hyvä on, jos isänmaan etu on niin, jääköön bisnekset ja liiketoiminta, ja eikun mies armeijaan”. Sama mitä Tupla-Uunossa viimeisimpien IMB-tietokonemallistojen suunnittelija ja useamman alan professori lähtee Sörsselssönin kanssa Speden ehdotuksesta, ketä on aivot toiminnassa, niin haistelemaan ensin Tuura Konserniin, niin johtokunnan kokouksessa tietokone pöydällä myöhemmin Vesku klassisen Turhapuron roolissa, kappas, täällä on televisio pöydällä, paljon näyttää olevan kanavia, sieltä pitäisi muuten Nakki Nakuttajan alkaa ihan pikapuolin, mitä kaksoishahmola on tyylillä esitetty repliikki ”Ihmeellistä”. Sama mitä Loisin lomaanomus ja parturin roolisuoritukset on sitten seuraavien kohtausten aikana.

No, se siitä. Jokaisella meistä on oma lifespan-polku ja se on jokisella uniikki, ja pitää tehdä omn sukupolven edustajat ja jossain määrin aina myös vallitsevaan aikaan sidottu yms.