Viikonloppu sujui siinä määrin akkuja lataillessa, mitä enimmäkseen kuuntelupuolella musiikin osalta, ja sitten pieni hupiostos käytettyjen tavaroiden netin kotimaiselta markkinapaikalta tuli tehdyksi perjantaina, mitä päädyin katsomaan netistä, löytyykö Suomen version Monopoli-kiinteistö-tycoon -lautapelin Sattuma ja Yhteismaa -korttien minkään vuosikerran painoksen niitä tekstejä netistä. En löytänyt.

Sen sijaan Fandomista tarttui mielenkiintoinen yhteisöpoiminta ”Kopiopasta wiki”, joskin artikkelien lukumäärä on joitain satoja, en ole vielä ollut sillä tuulella, että lukisin ajan kanssa, mitä julkaisuja yhteisön jäsenet ovat tuoneet julki,edes Petri Lius -pseudonyymin juttutuulella vaihtoehtoisine merkityksineen ei ole 24/7 automaationa oleva tunnetila itselläni. Lisäsin kuitenkin poimintoihin netin syövereistä tuonne oikeaan sivuston reunaan ”Muihin junkiinkin nousijoita” -suoran linkin.

Tarvitsen aikaa jäsentääkseni nykymaailman ajan kuvaan Sattuma- ja -Yhteismaa -korttien tekstisisällöt, jahka saan ne ensin Postitse haltuuni.