Mitä aiemmin postasin, että pelaan myös moottoripyöräpelejä Wii:lläni, niin Harley Davidson Road Trip (USA), tuli nyt mainittua yhdestä niistä.

Sehän on mitä Willie Nelson edustaa itselleni Amerikkaa ja vapautta, mitä kommentoin joku vuosi takaperin Helsingin Sanomissa omalla nimelläni uutista, jossa otsikkona oli, kuinka Harley Davidsonin myynti sakkaa, niin edes Amerikkalaisen Lainsuojaton Countryn, ja mitä myös itse soitan roots/blues -sähkökitaraa omaksi iloksi, niin edes legendan tienpäällä nyt jo kohta 80-vuotiaan vapauhden kaiho ole nostanut myyntiä, niin kommenttini juonsi siitä.

Mitä olen omalla etu- ja sukunimelläni Tripadvisor -palvelussa kommentoinut päätöntä Euroopan kohteissa reissailuani viinan huuruisimpina vuosina 19-20 -vuotiaana ympäri Eurooppaa halpalentoyhiöillä, niin merkittävimpiä olen kirjoittanut oman kokemukseni, joka on ehdottoman positiivinen Briteistä joitain kertoja siellä käyneenä ennen Brexitiä, ja seuraan ajankohtaista politiikkaa, niin Liverpoolin Cavern Clubista ja 2010 Manchesterissä tein todennäköisesti viimeisen Backpacking -reissun Manchesterissä, lentokenttähotelli, niin mitä sinne maailmalle enää lähdetä tyhjätaskuna, vaan tyylillä: Olen nähnyt sen ja kolikon molemmat kääntöpuolet, mitä maailmalla saa rahalla, jos sitä on, ja myös sen, mitä sieltä ei saa niin hyvässä kuin pahassa. Positiiviset kokemukset kuitenkin, jotka jaoin noista kahdesta kohteesta, vaikka niitä oli muitakin.

Ymmärrän julkisen viestinnän maailmanlaajuisesti, niin noi kaksi nyt on kotikaupunkin joidenkin kohteiden osalta, jotka koen mainitsemisen arvoisiksi.

Lontoossa en ole käynyt koskaan vielä, mutta pelaan Nintendo Wii:llä peliä nimeltä ”London Taxi”, jossa on mallinnettu Lontoon kaupunkin, sama mitä tuossa aiemmin tutummassani Harley Davidson – Roadtrip -jenkkiversio, niin voin ajaa vapauden kaiho rinnassani videopelikonsolillani Route 66 -läpi, mikä lienee Valtatie 66 maailman tunnetuin valtatie, niin Amerikkalaisella moottoripyörävalmistajan tuotteella sen halki ennen kuin lähden joskin se lottovoiton tarvitsee, että lähtisin Amerikkaan Road Tripille, senkin tekisin autolla, paikallisesti ostettuna. Reitti ainakin ja reitit tulevat tutuksi tuossa videopelissä.

Köyhyysrajan alapuolella sitä voi vain unelmoida edes kerran turistina Amerikassa käyvänsä Elviksen kotimuseossa siellä Tenneseessä.

Vastavirtaan minä olen alusta loppuun, vaikka kaikki koulutussivistyksen kautta hankittu pääoma osana omana maailmankatsomustani niin siellä tulee jotain elämänfilosofiaani vastoin olevia johtopäätöksiä, mutta pystyn elämään niiden kanssa. Mullahan mitään maalaisjärkeä olekaan, mitä MENSA:n testissä olen tehnyt sen kerran nähdäkseni, minkälainen se on, niin lähempänä on 180-pinnaa, kuin 170-pinnaa.