Tässä tuli aamulla oivalta käsitys eilisen illan ja viime yön nettisisältöjeni aiheisiin perustuen oivaltaen lopulta Escrow-agentuurin toimintamenetelmän, mitä se jokseenkin nykyisin jo liittyy myös osana IT-sopimuskäyännöt, mitä sitä jonkun vuoden välein sitä teosta julkaistaan ihan fyysisenä niteenä, mitä se jotakuinkin menee näin:

Siinä toiminnassa lähdetään liikenteeseen aiesopimuksen laadinasta, missä määritellään esimerkiksi se vakuusmaksu, mikä on joku prosenttiosuus lopullisesta kauppahinnasta, mitä se ostaja – osapuoli maksaa ”vakuutena” sinne agentuurifirmaan. Se varallisuus säilytetään Escrow -toimintaa harjoittavan osakeyhtiön sulkemistilin -alaisuudeessa. Siinä melkein kannattaakin ostaa oman toimialan erikoistuneelta kyseistä liiketoimintamuotoa harjoitavalta yritysprofiilitaan korekatasoiselta toimijalta palvelut, mitä se on siinä määrin myyjän kannalta edullista, mitä siinä myyjä – osapuolen puolelta tulee se määrtelmä, mikä on se mahdollinen riitojen ensisijainen käsittely-tuomioistuin ja missä se sijaitsee. Ei se nyt ainoa ole, mutta tämä nyt mainittakoon.

Mahdotonta kyseistä firmaa pistää itse pystyyn, mitä siinä täytyy hallita ensikkäni finanssioikeuden alan liittyvät kysymykseen ja mitä liittyy sitten liiketoiminnan osalta sitä juridiikka puolta sen lisäksi, että pitää ymmärtää se liiketoimintapuoli ja, käytännössä vähän kärjistettynä jäi se käsitys, mitä noi firmat, jotka hoitavat noita yrityskauppoja nyt lähinnä, niin käytännössä se lainsäädäntö lähinnä vastaa siinä lopulta jonkinlaista pankki- ja vakuutusliiketoimintaa, mitä se käytännössä on.

No tämä nyt oli pitkä johdanto, mutta nyt päästään tähän itse asiaan.

Mitä tuossa tämän alkuillan ensimmäisen postauksen yhteydessä kaikenlaisia koijareita ja kepulikonstein taloudellista hyötyä itselleen joka välistä veto -yrittäjät Suomi on väärällään sitäkin sorttia toimijaa, niin jos tästä lähdetään liikenteeseen:

Jos nyt isojen poikien laululyriikoiden teemaympräistöstä poimitaan jos se naisten kaikkein pyhin on ikään kuin sen mieltää ”yritys” -mielellä eikä missäään määin nyt tarkota sitä yrityksenä, mutta käsitteellisellä tasolla, niin kyseinen laulu avautuu mukavalla tavalla, mietitään nyt seuraavia, mitä nyt laulussa lauletaan:

Tämä nyt kappalelista esitiedot -johdanto ja vielä seuraavat sanaparit mieltäkää seuraavasti:

Luontopolku – Tiekartta (liiketoiminta)

Rastit (Tiekartan step-by – steo -kehitys)

Nussiminen – liitettävissä edellä kuvailemaani välistäveto -liikemiesten toimintaan

Touhukas miehen sukuelin laulussa – Johtokunnan pomo  miessukupuolen edustaja

Tämä nyt oli tämä sanasto kannattaa ottaa haltuun ja kuunella Kappale: Eroottinen Luontopolku Kiteelle (Atte Panokoski, 2000) se nyt löytyy Spotifysta.

 

Kilpa-autoilijoiden vapaa-ilta (esit. John Vittumäki, 2000)

Sama bisneslogiikka sanasto:

Ratin pyörittäminen, - Firman pyörittäminen

kuljettaja – Liikemies

Supergladiaattorit eri talleista – Kahden miehen osakeyhtiöstä eri tieteen oppialojen ilman maalaisjärjellä toimivat ”kuljettajat”, eli firman henkilöstö.

Kone – Nainen

Terska – Lompakko

Turboaine – Suomessa käypä käteismaksuväline

Sutimisestojärjestelmä on pois päältä – Täysin estotonta toimintaa.

Varikolla oleva tallin pomo – Supergladiaattorien asiakasyrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilöstön perustajajäsen.

Laulun rallikuskit – Riviyrittäjiä, jotka tulee perässä apajille

Pikataival – Konkurssi ja vararikkoon ajautuminen

Tämä nyt oli tämä sanasto kannattaa ottaa haltuun ja kuunella Kappale: Kilpa-autoilijoiden vapaa-ilta (esit. John Vittumäki, 2000)

se nyt löytyy Spotifysta. tämäkin

No nyt tuli kahteen esitettyä vähän erilaisen näkökulman tuovan esityksen, minkälaisella sanastokäsityksellä nämä kappaleet paranevat kerta toisensa jälkeen, tietoisesti esitin juuri tässä järjestyksessä nämä.

No, tämä nyt täysin fiktiivistä toimintaa, eikä liity reaalielämääni millään tavalla, mutta voihan sitä välillä vähän vaihtoehtoisemminkin merkityksiä uusilla omien sanastojen luonnin osalta kuunella erilaisia musiikkiesityksiä.