Klassikkonegaatio konkurssifirmojen osalta ”Going out of Business” on ”In Business Since…”, niin sama tässä asiaviihteen parissa humaanina luonnollisten kielen harrastajana ja tekstienthusiastikkona harrastellessa ”Ei selvää päivää miesmuistiin”. Voisi vähän kartoittaa humaanin ja inhmillisen raaka-aineen sekä polttoaineen kulutukseenkin oman talouden terveyden kannalta voisi olla tervehdyttävä seuraus, että olisi päivän selvä, niin saisi kustannuskuria edes kuksallisen verran ulostulona.

Tässä kuitenkaan mitään Top Fuel Alcohol -sarjaan kuuluvia autourheilijoita olla, vaikka autoista pidänkin, ja pelaan videopelikonsolilla autopelejä, vaikka moottoripyöräpelejäkin pelaan, esim ”Harley Davidson – Road Trip (USA)”. Eihän mikää dragster-kiihdytysajo, eikä videopelitkään mitään urheilua ole, tämä asiaviihteen parissa harrastelu tuntuu välillä työläältä, mutta ei tässä mitään deadlinen eikä useidenkaan kanssa ole mitään ongelmia, koska toimin täysin maan alla tämänkin blogin osalta, epäkaupallsesti, ja julkaisu tulee sitten, kun on asiaa tiedotettavana maailmalle. Sitä kyllä riittää tyhjästä minulla hamaan loppuun, en jää tekstittä, postauksetta, tai sanatta kirjallisen asiaviihdepitoisen ulosantini osalta saati sitten verbaaliikan taitajana minulla on myös sujuva suullinen viestintä tällä toisella kotimaisella kielellänikin.

Joku voisi vetää tuosta johtopäätöksen, että ”Nyhjää tyhjästä Tuo Petri Lius”, mutta en lähde menemään Nyhjää Tyhjästä -sisältöön, vaikka se olikin hyvä sarja joskus televisioteatterin kulta-aikana, kun fyysikko Iso-Britanniasta Suomeen aikanaan sitcom-genren televisioon tuoneen Neil Hardwickin aktiivivuosina televisioviihteen parissa toimikin siinä ja oli varmaan idean takana. Pisteet Neilille!