Mitä eilen keltainen lehdistö uutisoi, että suomalainen vuonna 1981 syntynyt kilpa-autokuski Heikki Kovalainen tuli juhannuksen tienoilla isäksi, ja mitä mies on saavuttanut paalupaikan Formula 1 -urallaan ainoastaan kerran kuitenkin F1-uransa aikana, niin seuraavia:

”Paalun tavoittelu”.

Sitten mitä turkulainen Vihannon perheyritys omistanut lähellä Länsikeskusta Vihanto Paalupaikka Oy, mikä on perustattu 1991 sinne, mikä oli ajan mukaista kodinkoneita myyvä firma, niin mitä se toiminta näköjään loppunut viime vuoden puolella, vai oliko se 2021, mitä en ole siellä päin nyt liikkunut pitkään aikaan, vaikka Länsikeskuksen linkkari, jos ydinkaupungilta menee ruokaostoksille Citymarkettiin, Prismaan, tai käy kirpputorilla, niin se menee siitä ohi.

”Lompakon paalutus”, siitä ei löytynyt mitään netistä. On sen varmaan joku muukin käynyt ennen minua läpi jo ajat sitten. Ihme, että siitä nyt ennen tätä postaustani löytynyt sanapareilla mitään netistä asiaviihdepuolta.

Autokuski-legenda nelinkertainen maailmamestari Toyota-kuski Juha Kankkunen, mitä oli tuossa otsikoissa tänään taas iltapäivälehdessä, niin mitä miehen alkoholismista on keltainen lehdistö uutisoinut jo 2006 alkaen, ja viimeimpiä on vuodelta 2019 käsittääkseni,, niin sekin on ihme, että kukaan ei ole uploadannut Youtubeen mitään haastattelua tms. missä mies olisi selkeästi maistissa. Melko vaikea uskoa, että sellaista pätkää ei olisi esitetty koskaan televisiossa, mitä varmasti mies on poimittuna niihin haastatteluihin jossain yhteydessä, varmaan ralliin enimmäkseen 2006-2019 vuosien välissä. No, se on eduksi Kankkuselle, että miehen legendan huuruista julkista rallikuski-profiilia olla loattu elämän nurjapuolelle kääntymisen jälkeen, vaikka somekansa ja koko some voi olla aika julma koko kansan tuntemille julkisuuden henkilöille.

Sitten ja yksi, mitä Matti Nykänen haukkunut aikanaan V-tyylin uranuurtajan, mitä mies koko uransa aikana käsittääkseni hyppäsi niistä mäistä perinteisellä tavalla, niin joskus muistan lapsuudessani tuli siinä Frank Pappa Showssa Matii nykäsestä sellainen humoristinen quote, ”Hyppy oikein kulje, ko V – niin mielessä.” Se on jäänyt ja mieleeni. On se pätkä vissiin jossain noissa VHS-kaseteissani, missä on nauhotettuna niitä ohjelmia.

Samassa ohjelmassa, mikä oli Holle Holopainen muistaakseni se Frank Pappa -rooli-isäntä siinä viihteellisessä kotimaisessa ohjelmassa, oli ja ”Mika salo on todennut, että mitä Formulassa menestyminen ja voittaminen, paalupaikasta on hyötyä, ja mulla ei ole tota paalua, niin en oikein menestyi”, tai jotain vastaavaa. Muuta siitä ohjelmasta jäänytkään mieleen. Ei noi nyt ihan sanasta sanaan suoria lainauksia ole, mutta asiasisältö ja huumorin taso sama. Tuo oli niihin aikoihin muistaakseni, kun Mika Salo oli siinä Formula 1- sarjassa muistaakseni uransa aika alkuvaiheessa niihin aikoihin, kun Matti Kyllönen selosti sitä Mustakarin kanssa varikkoäänenä tuli maikkarilta ne kisaviikonloput.