Mitä nyt ei lähdetä yhdistelemään lainkaan aikuisviihde-teollisuuden nimiltä ketään tässä, mutta jos vielä annan vihjeeksi, kenen viimeaikaista tarinaa olen seurannut eri lähteistä jo aika pitkään, niin mies julkaisi Turun Seksimessujen jälkeen DVD:n ”Pornomaisterin Turun seikkailut”.

Rolling Stone -nykyisin verkkojulkaisu julkaisi ajat sitten artikkelin, jossa kerrottiin, että kyseinen kasvatustieteen maisteri, joka päätyi alun perin alalle siten, että tämän tyttöystävä oli lähettänyt miesystävästään jotain alastonkuvia johonkin naistenleheen, ja sitten jossain kohtaa mies on todennut kaiken ja vielä enemmän todellisesta näkökulmasta kyseisestä alasta, että jos saisi valita, ei olisi koskaan tehnyt koko toimialaa, jos saisi valita uudelleen. No, kaikki nyt tietää kenestä puhun.

Kyseisessä artikkelissa oli, että puolustustiimiä oltiin vahvistettu Californian entisellä piirisyyttäjällä, joka oli kaiken lisäksi vielä naissukupuolen edustaja, ja en nyt aivan tarkkaan muista, mutta kyseinen naisjuristi antoi lausunnot haastatteluun kyseiseen julkaisuun.

Nythän siinä oli viime viikonloppuna Suomessakin kelltainen lehdistö oli artikkeli julkaistuna, että nythän siinä on syyttäjä on kyseisen syytetyn puolustuksen kanssa samaa mieltä siitä, että kyseistä ihmistä ei voi tämän terveydentilaan vedoten mies ei ole lainkaan oikeustoimikelpoinen, mikä sitten johtaa siihen, että kyseistä syytettyä ei voi tuomita lainkaan mistään rikoksesta.

Nyt siellä on seuraava uutinen varmaan tulee jossain mediassa tai lähteessä sitten uutisoidaan, mikä tuomio miehen tervedentilaan vedoten nyt siellä on käsittelyssä.

Oma näkemykseni tilanteesta:

En sinänsä pidä kovinkaan yllättävänä kyseistä käänettä, ja vaikka sitten se nyt käsittelyssä oleva juonteen tuomio olisikin sitten, että mies todetaan oikeustoimikelvottomaksi täysin, se on vain mahdollista Yhdysvalloisa, mitä siellä toimii markkinatalouden pelisäännöt voimakkaimmin koko maailmassa siinä määrin ainakin, että markkinatalousjärjestelmässä aivan kaikelle on laskettavisa jokin markkina-arvo tai johonkin varallisuuteen liittyvä arvo, joka sitten on kauppatavaraa, jos ostaja löytyy.

Mitä Yhdysvalloissa koko kyseistä teollisuudenalaa pitää käsissään Cosa Nostra Los Angelesin alueella se pääliiketoimintaympäristö on, niin siellä on kaikki ne oikeusoppineet, joka työskentelevät jossain roolissa kyseisellä toimialalla, ovat osa sitä palettia. Sen lisäksi, että vaikka työelämässä on joko virallisesti syyttäjän tehtävissä, tai sitten puolustusjuristina toimii, niin niissä käsitykseni mukaan niillä henkilöillä on samantasoinen sama oikeustieteen tutkinto suoritettuna työtehtävien toimenkuvaan erovaisuuksista huolimatta.

Sekin vielä pätee käsittääkseni vähän joka toimialalla, missä on jonkinlainen julkisuus tulee pakosta, ei ainoastaan musiikkiteollisudessa, että varmaan noin 90& koko toiminnasta se osuus on sitten aivan kaikkea muuta, mitä siinä näkyy sitten julkisuuten suurelle yleisölle.

Kaikkihan nyt sen varmaan ymmärtää, että mitään bisnestä, tai politiikkakaan missään julkisuudessa tehdä, et politiikassa on sama, vaikka se nyt ei liiketoimintaan liity. Sitten on toimintaa joissain tapauksissa johonkin statukseen yhteiskunnassa tai jostain muusta syystä jotkut tahot media on yksi, mitä jotkut käyttävät joidenkin omien intressien edun mukaisesti eri tavoi vaihtelevalla menestyksellä myös kiinteänä osana sitä toimintaansa jostain syystä ja niitä on myös ainakin ollut johonkin maailman aikaan, mitkä on oman kokmukseni mukaan tajunnut hyvällä tavalla sen oman aikansa medialähteissä esiintymisen.

Mediatoimintakenttä kaikilla toimialoilla on muuttunut teknologian kehittymisen myötä mielestäni aika merkittävämminkin haastavaan suuntaan. Ei se nyt ainoastaan suurelle yleisölle viestinnän osalta ole toimintaympäristö muuttunut haastavammaksi, maailmahan muuttuu ja toimitanympäristö väistämättä vähitellen, niin uusia haasteista tulee sitten sivuoireina myös, ei se nyt tosiaan sekään edelleen mitään mediajulkisuuteen liity.

Conclcusion

Taas tuli turinointa ja tekstiä, olenpa tänä iltana kirjoitustuulella ihan asiankin ja asiaviihteen osalta, vaikka olen täysin selvänä tällä hetkellä. Tässä nyt tiivistettynä se, että Vapaudellakin on jokin hinta myös markkinatalousjärjestelmässä, bisnestä saati politiikkaa ei tehdä mediavälineissä, toimintampäristö muuttuu maailman muuttumisen myötä vähitellen väistämättä, ja sekään ole ainoastaan viestintäkanavien lisääntymisen myötä haasteet ole ainoastaan nekään siihen liity.

Post Scriptum.

Se nyt selviää jossain kohtaa, se ei ole vielä ratkennut, onko tuossa laki-casessa, mitä olen eri lähteistä seurannut, niin leikkisästi jääkiekkotermein voisi miettiä: ”Onko hyökkäyksen ja puolustuksen yhteispäätelmien löydyttyä jäähyntappoprosentti 100%?