• Mä olin eilen illalla televisiossa, satuitko näkemään?
  • Mitä sä siellä olit, mitäs sun siellä piti olla?

Alkusoiton virittely ennen seuraavaa tilannekomedia -dialogia:

Hain iltaoluet kolmen K:n kotikaupunkini vakiintuneesta kotilähiöstä, ja ei sillä 0,70€ muuta tee, kuin katsoo muutaman käden Villit Kakkoset pokeria marketin automaattipokerissa, jos sieltä joku vetokäsi tulisi, ja jos jokin käsi tulee, niin tuplataan mustaa seiskaa, koska maksimit pitää ottaa iri. Siinähän seisoi sälli ihan aiemmin tuntematon itselleni, tämä avasi keskustelun:

  • Kato, tuolla on muuten viereisen koneen kolikkolaarissa kahden euron kolikko.
  • Hyvä, että huomasit ja kerroit minulle, etkä itse ottanut kolikkoa, mäpä otan. Jäätkö takapiruksi myös, jos tässä joku vetokäsi tulisi, näitä mitään rahasta voi pelata, mutta tuossa iltaoluiden oston yhteydessä jäi tämän kolmen käden verran katson tätä, kun ei sillä rahasummalla nyt tmuutakaan tee.
  • En mä jää, ko odotan kaveria, se tuli just tossa sun jälkeen kassajonossa, ko se haki korin kaljaa meille illaksi.
  • Et siten muuten kuvaa mitään videoita tästä tilanteesta, ko katon ne pari kättä, ko mä en halua esiintyä missään pelivideoissa missään yhteydessä pääperiaattelisin puolin poislukien viralliset turnaukset, jotka ovat jonkin pelifirman järjestämiä.
  • En mä kuvaa, pelaa rauhassa.

Seuraavana noista affimiljonäärien pelivideoista Youtubessa, mistä en erityisemmin pidä, niin huumorivideon dialogi voisi mennä seuraavasti:

Ensin yksikätselle automaattipokeri-automaatti -rosvolle saapuu pelaaja, jossa lähikuva Montaasi-cinematonic -lähestymistavasta kuvataan, kun tämä katsoo 2 euron kolikkoa, joka on juhlaraha 1919 -Suomen hallituksen juhlarahapainos. Syöttää sen rosvolle.

Yleisö pitää hiljentää, koska täytyy olla aivan hiljaista ja täysi valmius keskiityä yksinomaan koneen tarjoamaan käteen.

  • Turpa Kiinni! -isoäänisesti.

Ilman vetokäsiä toiveikkaana uhkapeluri taikauskoisena hivelee vanhaan tyyliin ikäloppujen eläkeläisten tavoin omalla rutiiniksi muodostuneellaan kaavalla raha-automaatin eri painikkeita samaan aikaan, kun on ensin käynnistänyt arvonnan, kierroksen arvontaprosessin ollen käynnissä Helsingin pään palvelimilla automaattirosvojen tietoliikenneyhteyksien välityksellä.

Rahat hävineenä hän tiuskii itsekseen ja poistuu katkeroituneena pelipaikalta.