Omiin tarpeisiin tietenkin voisi kotivideoita kuvata aikuisviihde-genreenkin, mutta minulla ei ole naisystävää. Eikä kenenkään ikäiseni naisen, eikä kenenkään naisen puhelinnumeroa, eikä lainkaan naiskontakteja, vaikka yksinäisyyteni syövereistä erityisesti kesäisin ilman varallisuutta ja rahaa joudun aina viettämään aikani yksin, ja näen ainoastaan julkisessa liikenteessä ne, jotka liikkuvat pariskuntana ja se kovertaa mieltäni.

Kaikki ei löydä seuraa, vaikka kuinka haluaisi löytää. Loppupeleissä miessukupuolen varallisuus määrittelee parisuhteen keston ja laadun, erityisesti kotikaupunkini Turun 1990-luvun suurlaman aikana peruskoulun alottaneiden pariutumisriitin onnistumisen suhteen vaadittavan naissukupuolen edustajien toimesta, oma empiirinen kokemukseni elämäni aikana. Tylsää.

En edes katso aikuisviihdettä edes joka kuukausi, erityisemmin en pidä koko videotyylilajista, koska siinä ole juurikaan mitään mielenkiintoista, eikä yksikään uusikaan video netin ilmaiskatselupalveluissa tuo mitään, mitä ei olisi jo Petri Lius nähnyt aiemmin. Miksi uusintaa pitää katsoa?

Tosin olen, mitä viikko takaperin ostin 4 pulloa Koskenkorvaa, ja tänään kävin taas kesäjuotavaa hakemassa tutusta Alkosta, ja mitä olen muutaman artkkelin tässä nosteessa jo kirjoitellut, tunnelmani on nyt sellainen, että täytynee sulkea tietokone, ja pistää sub-televisiokanava päälle ja katsoa maikkarin kesäillan elokuva Poliisiopisto 3 – Jatkokoulutuksessa. Sopii tämän blogin asiaviihde-kontekstin tunnelmaan ja mielialaani, vaikka elokuvasarja on moneen kertaan katsottunakin, katson siis uusintoja, vaikkakaan en aikuisviihdeuusintoja. Ne eivät kestä päivänvaloa sitä paitsi, toiminnan ja videon pitää kestää päivänvalo, jotta se sopii koko perheen katseltavaksi, ja televisiokanavayhtiö Suomessa kykenee lähettämään sen ihmisten aikaan ulos kanavaltaan. Näinhän se pitää olla.