Tässä alkuviikosta mainitsin, mitä arviolta reilu viikko takaperin hain 4 pulloa Koskenkorvaa pitkäripaisesta kotikaupunkini vakio-Alkosta, niin en sentään kaikkea kerralla juonut.

Juhannukseni vietto alkaa takuueläke-päivänä 22.3.2022, jolloin haen seuraavan isomman lastin samasta paikkaa, tosin Koskenkorva-pullojen lisäksi ajattelin ostaa luomupunaviiniä 3 litran hanapakkauksen ja yhden tähden Jallu kansankielellä, eli Jaloviina-pullo yhden tähden on parempaa, mitä kolmen tähden, niin kyllä sillä juhannuksen viettää, kun varaa sopivasti ruokaa myös ja pikkusuolaista sisätiloihin ruokavarastoon, niin mitä väliä ulkosäästä, kyllähän sitä juhannuksen viettää sisälläkin säästä riippumatta, pääasia että kunhan juomaa ja ruokaa riittää.

Mitä tässä nyt jonkin verran on tuota korkeakoulutuksen kautta talous- ja -tekniikkapuolenkin tutkintoja suoritettuna, niin pitää sentään jonkinlaiset käytöstavat kuitenkin olla ihan koulutuksenkin kautta hankitun sivistyksen kautta ja jonkinlainen protokolla ja etiketti, jonka puitteissa en lukeudu siihen rahvaan rappioalkoholisti-joukkoon, joka, eli esim. minä voin ostaa 4 pulloa Koskenkorvaa viinakaupasta, mutta se ei tarkoita sitä, että itselläni olisi vielä kesää se neljä päivää jäljellä.

Viinakaappini vain sattui olemaan vajaa viimeksi Alkossa isomman lastin hakiessani ja juuri oli alle viikko keikastani takana, ja voin aivan hyvin pitää välipäiviäkin juomisessa, vaikka useimmiten olen pienet standardipromillet veressä alati. Ilman kossua pännii siis toisinaan.

Radiokuunteluvinkkinä annan Roll FM, joka tekee yhteistyötä Sleepy Sleepersin kanssa tällä hetkellä, ja juuri tällä viikolla on käynnissä Sleepy Sleepers/Leningrad Cowboys illat puhetta ja koko yö Mato Valtosen, Sakke Järvenpään ja kumppanien musiikkia! Siinähän se yö kuluu, vaikka puheradioista on paras Yle Puhe vielä sen radiouudistuksenkin jälkeen, kun lisäsivät musiikkia kanavalle, ja Radio Suomesta ei juuri tule muuta kuin Metsäradio, keskiviikon luono-ilta, ja Blues-ministeri Esa Kuloniemi ja Kantritohtori Teppo Nättilän juurihoito, ja Kadonneiden levyjen metsästäjät sunnuntaisi, ja aika usein kuuntelen Radio Rockin iltoja tavallisesti ja yötä, jolloin lähetetään Aamu Korporaation katkelmia.

Radiossa on parempi kuva, mitä televisiossa.