Sähkötekniikasta viis, mutta pitää olla ihmisiksi. Tekniikan ja talouden opinnoista huolimatta haluan lähestyä maailmaa empirian kautta humaanista lähestymistavasta ja kohdata ihmisen ja löytää tämän sellaisenaan.

Viime yönä tuli selattua nettiä, törmäsin Suomen kansa ensin -puolueen entisen erotetun puolueen puheenjohtajan, perustajajäsenistössä mukana olleen itävaltalais-suomalaistaustaiseen Marco De Witt -hahmoon, joka on Turun Yliopistosta valmistunut Suomen historian laitokselta Filosofian Maisteriksi.

Mielenkiintoista tuo Laiton Lehti -sisältö, on muitakin vaihtoehtoisia merkityksiä ymmärtävä eri aatteita pohjaavan niihin perehtyen ulostulona näissä nettimedioissa asiaa esittäviä ihmisiä, kuin Petri Lius. Tosin: Petri ei ole kovinkaan ja oikeastaan minkään poliittisen aatteen takana ainakaan yksilöityen kehenkään reaalielämässä elossa olevaan oikeaan ihmiseen. Autofiktiotahan tämä on, puheen tasolla kiirii välillä korkista ja pullosta yli, enkä välttämättä edusta juuri sitä, mitä tuon julki. Pitää olla tyylitajua kirjoittaa kovatasoista sosiaalipornoa.