Mitä loppuviikosta tuli valvottua edellisen kerran koneella noin 4:30 asti, louhittuna humaanein ihmisaivoin asiaviihdepuolta netistä, tuli vastaan ihan muutamia hyviäkin caseja.

Mitä jossain päin Suomea alaikäiset lapset olivat aikaansaaneet asuntopalon, seuraava hkukonetermini oli ”Tulitikkuleikit”, ja katoin Youtubesta, mitä videoita löytyy ”Tulitikun sytyttäminen”, no, siitä nyt ei vielä irronnut oikein muuta mielekästä sisältöä paitsi jokin kemian lehtorin demonstroima ”Tulitikun sytyttäminen piirtoheittimellä.”, ja jonkinlainen ritsalla ammuttu kuminauha, joka aikaansaa syttymisreaktion.

Tupakansytyttminen purkaminen ja mikrosirun asentaminen, jonka jälkeen sytkärin videon palveluun ladannut sälli ilmeisesti USB:n kautta sytyttää tupakknsa.

Sitten edellä aikaa olleesta muistan hyvin itsekin olleen Moon TV:n ystävä 1990-luvun lopussa, niin profiilista löytyi myös retkeilyvideo aiheesta ”Tulen sytyttäminen ilman tulitikkua”.

Nuohoustoiminnasta tuli Dokumentaario -profiilissa YT:ssä nuohoajan ammattin esittelyvideo, ilmeisesti tuo Dokumentaario voi olla jokin tai ollut yritysesittely-videoita yms. tekevä pulju, mutta kanavalla ei ole kuin kaksi videota. Tuli nuohoustoiminnsta ”Piirinuohous” ensimmäistä kertaa vastaan.

Mitä sitten Yrittäjät- liiton sivulla oli viime vuodelta vai oliko se vuodelta 2022, kun piirinouhous järjestelmä purettiin ja markkinat avautuivat kilpilulle, niin epämääräisten toimijoiden määrä lisääntynyt, mikä nyt on jokseenkin selvä asia.

Valenuohooja -hakusanalla seuraavaksi löytyi keltaisen lehdistön uutisartikkeleita menneiltä vuosilta, missä on uutisoituna, että jossain päin Suomea on liikkunut ”Valenuohooja”.

En sitten tiedä, onko alan säännöstely ollut jokseenkin epäselvää, että ei ole luvanvaraista ollut, niin sitten koijarit iskee apjille, mitä se tarkoittaa jos toiminta ei ole luvanvaraista, niin ketä tahansahan pystyy pistämään nuohoustoimi-alalla toimivan firman pystyyn.