Tässä nyt muutama musiikki-teolliisuudenalan idea, mitä on alkanut hahmottumaan raakileen tasolla mielelssä.

Tässä nyt muutama musiikki-teolliisuudenalan idea, mitä on alkanut hahmottumaan raakileen tasolla mielelssä.

Pitäis varmaan etsiä sopiva profiilitaan pimu,
ja ehdottaa, että susta voitais alkaa tekemään tollasta Madonnan kaltaista kansainvälistä pop-artistilaulajaa,
ei sillä mitään merkitystä enää nykyisin ole vaikka et osaisi edes laulaa, ko se lähtee se mitä mä hoidan se liiketoimintapuolen,


ni pistän aluksi ohjelmapalveluagentuurin Kaupparekisteriin pystyyn nolla euron alkupääomalla ja sit mä lähden myymään tuotetta maailmalle. Maailmalla selvitymisen mahdollisuudet nousee, jos tuote on alusta lähtien kunnossa ja paperiasiat kunnossa. Nekään silti mitään varmuutta luo millekään vielä.
Artisti kaikkineen kokonaispakkaus kaikkineen on musiikkialalla se tuote, mitä siinä myydään ja se artistin tuote on äänilevy tai raita, millä se lähtee markkinoille.

Toinen ja toi, että missi-tyyli ja käytöskoulutus,että nuoret pimut osaa sitten käyttäytyä, ja edustaa korkean moraalin artisti-imago -profiililla
ja sitten se yrityskuvaprofiili,
että ne erikoistuu eri missikisoissa, ja sitten voiton jälkeen mitä niillä ainakin missivuoden aikana tulee
sitä PR-keikkaa, niin mä myyn ja hoidan sitten missien sitä PR- ja promo-edustuskeikkaa prosenttiprovisio- veloituksella yksinoikeudella.

No leikki siksenen :)
Toinen ja hyvä juttu asiaviihteenä:

Onko teillä jotain toiveita esiintyjäslotin ajasta, milloin vedätte sen settinne?

Kyllä se melkein tossa alkuillasta paras on, mitä varmasti ihmiset on perkele jo nukkumassa perkele hyvinkin varhaisessa vaiheessa alkumyöhäisillasata :)