Mitä Alkossa tällä hetkellä saapuneet tämän syksyn 2023 kausioluet rajoitetun myyntiajan, niin mitä niiden juominen makutagien ja attribuuttien perusteella uutuuksissa oli yksi mielenkiintoisen oloinen maun osalta, ainoa, mikä ei ollut sitrus-tagilla varustettu niin mitä hain punaviinihanapakkauksen, lluokossua ja yhdden tähden jallua siinä samassa ostin 3 pulloa kausiolutvalikoitsa Hohenthjanner -olutta, ja se oli miellyttävä kokeus ja hyvä valinta. Mitä tuo juomapakkaus on paksumpaa lasimateriaalia, niin varmaan kyse on käytännöss enemmän olutpanimon tavotteista saavuttaa taloudellista hyötyä, vaikka siinä on tietyt määreet, mitä pakkaus viestii ulospäin positiivista sävyä kuluttajalle. Mitä tosiaan humaltumisen tähden enää pitkään aikaan juonut alkoholia, niin oli virkistävää bulkki-lagerin sijaan nauttia omissa oloissa poikeamiesboksissani myös oluen määritelmän täyttävää mielekään makunautintokokemuksen tarjoavaa juoma.

Toinen positiivinen mielialaani nostava kulutuskäyttäymiseeni liittyvä investointi oli tässä kuussa myös jäi positiivinen maku, mitä panostin oman outfir-profiilini kohentamiseen miesten pukkeutumisen osalta 16 euroa, mitä olin juhannuksen tienoilta asti metsästänyt klassikkoa baseball-New York Yankees lippalakkia, sitä vanhempaa mallia, missä ei ole sitä merkkiä siinä lipsasa-.

Mitä Postilta tuli sähköpostissa uutiskirje syyskuussa Second Hand -kampanjasta, ja siin Pstin yhteistyökumppanina on ”Vähänkäytetty..fi” -verkkokauppa, niin sieltä tärppäsi lopulta kaikkine ominaisuuksineen ja attribuutteineen sopiva lippis itselleni. Tänään mitä hain sen lähimarketin postipakettiautomastia, avasin lähetyspaketin saman tien ja heti otin käyttöön uuden lakkinii. Se  oli hyvä ostos.

Pidin toista viikkoa aika pitkälti taukoa tietokoneen käytöstä ja vielä enemmän perinteisen television katselusta, taas olo virkistävämpi ja taas kiinnostus pienen omaehtoisen irroitelun merkeissä humaaniempien harrastusteni parissa ilmn näitä nykyisiä informaatioteknologiavistinnän kategorian sähkölaitteita.

Mitä olen julkisuuteen maailmalle seuraajilleni profiloitunut tietoisesti, mitä pidän retropelien pelaamisesta, ja käesäni kului aika pitkälle niissä, niin voin paljastaa vielä lisänippelitietoutta minusta informaatiota kaipaaville, että kaksi videopeleihin keskittyvää julkaisua, mitä palaavana asiakkaana tykkään seurata, pidempään Gamespotin Gamefaq on toinen, ja toinen hyvä positiivisella tavalla on Moby Games. On niitä maailmalla muitakin tasokkaita julkaisuja, ja videopeliblogeja Fandom-wikiyhteisön noihin retropeleihin liittyvän trivia-nippelitiedon lisäksi, mitä tykkään lukea, mutta tuo Gamespotin Gamefaq ja Mobygames itselleni mitä tulee vapaa-ajan tähän retropellailu läppärilläni vapaa-ajan harrastukseeni, mitä tykkään seurata.