Eilen illan edetessä pääsi mukavasti joulutunnelmaan, vaikka poikamies olenkin, ja vielä etsin kysymyksellä tyylliin ”Missä on mun Strömsö?”, mitä Alkoon oli tullut joulusesonkituotteet valikoimiin niin oli hyvä investointi vajaa 14 euroa ostaa 15 voltin punaviiniglögi appelsiini/suklaa.

Aika tavalla pääsen vajaan viikon nautiskelun jälkeen lähemmäs humaania lähestymistapaa, ja piilotajunnalliset asiayhteydet tyylillä tulee kaiken laista mieleen.

Vaikka Ruutu+ -tilus on ollut kohta vuoden yhtäjaksoisesti, ja yhä enenvimissä määrin olen aika jälkiherännyt nykytrendin vähän ajan mukaisemman televisiokatselu-harrastus ajanvietekulttuuriin, mitä jo pitkään ollut niin, että ohjelma-lähetysaikojen kyttääminen on jäänyt pois, en ole vielä täysin orientoitunut suoratoisto-only, pelkästään -katseluun. Kait se 1980-luvun alkupuolella syntyneenä vielä sallittakoon? Ymmärrän yhä aikusemmalla iällä yhä enemmän tietyssä mielentilassa ollen televisio-ohjelmien katselun ja kehittyneellä tavalla, myös lifestyle-ohjelma Strömsön.

Kävi mielessä, voisiko tästä videoiden katselutoiminnasta jotain bisnespuolta alkaa kehitttämään, niin mitä tiedän opiskelukaverini, joka on yhteyksissäni, niin käsittääkseni työtön työnhakija tällä hetkellä, niin pitäisi oikein ottaa asiaksi arkipäivien koittaessa selvittää noita työllästmistuki-asioita, mitä vois pistää osakeyhtiön nollan euron alkupääomalla pystyyn, ja työllistää kaveri, ja nostaa maksimituet kaverista, ja sitten mitä tässä on paikka auki tehtävänimikkeellä ”Avustava videojuomari”, niin mitä työllistämistuet tulee firman tilille, niin haetaan yhdessä ruokaa ja juomaa jääkaapit ja pakastimet täyeen, ja keskitytään olennaiseen, eli juodaan yhdessä videoita. Todennäköisemmin paras työpaikka, mitä jonkin tovin jo käsittääkseni ollut kortistossa, parempaa työnantajaa ja työpaikkaa ei löydä mitä varmimmin?

Tänään taas 12 euron PT- 1 -Vakio 1 -Brittivakiolauantai-klassikko, mitä maajoukkuepelit on siirtynyt taas eurosarjat käynnistynyt, ja Lotto vetämässä. On jo pitkään kuulunut lauantaini vettoon, tosin Ylen Teksti-TV sivu 671. jossa tilanneseuranta on, on jo useamman vuoden ajan melkein Veikkauksen online-palvelun ”Live-seuranta” -sivu on korvannut Teksti-tv:n jalkapallotulos-seuranta non-stoppina. Jonkinlaiset valmiudet tehdä itsenäisiä johtopäätöksiä siitä datasta, mitä noista otteluista nykyään nuo peliyhtiöt, Veikkaus onneksi kotimaisena toimijana nykyisin myös, niin on mukavaa seurata, saa enemmän irti kierroksesta.