Päivitin itseni päivän artikkelit ajan tasalle Rikosuutiset -mediasta, mitä mielenkiintoinen uutinen oli sakkouhka koiran omistajille, jotka eivät kykene hallitsemaan koiriaan ja jos näyttäytyy toteen, että koirat aiheuttavat eripuraa tai ongelmia ympäristössään kanssaeläjille eliölajista riippumatta kattaen myös ihmislajin, niin oli ihan viihdyttävän oloinen uutiskuva-poiminta. Koira kuvassa valjaissa, mutta kita ammollaan hyökkäystilassa. ”Koira, jota omistaja ei hallitse” 😊

Artikkelissa kerrottiin myös, että poliisit voivat myös takavarikoida koiran tarvittaessa, Koirien takavarikko-tilat Poliisin yksikössä, joskin sitten epäselväksi jäi, huolehtivatko poliisit myös asianmukaisesti sitten koirille koiran arvoisen elämän kaikkineen siellä sen takavarikon aikana, vai ajautuuko se toiminta sitten lopulta eläinrääkkäys-rikosten puolelle. Se ei artikkelista selvinnyt. Toivoakseni ei ajaudu.

Rankkuri tuli mieleeni hakusanana seuraavana, mitä se nyt tätä päivää olekaan enää, mitä luin Wikipediasta, että lopulta rankkuritoiminta on lopetettu, mitä on katsottu, että kulkukoiriin liittyvät rankkurin toimesta toimenpiteet ei merkittävästi vähennä kuitenkaan vesikauhua, mitä johonkin rankkuri-ammatin olemassaolon aikoihin kulkukoirien uskottiin levittävän vesikauhua.

Tuohon uutiseen aiemmin mainitsemaani viitaten, kyllä tämän tyylinen virkavallan toiminta nyt jotain noista rankkurin toimenkuvaan liittyvistä määreistä täyttää jossain määrin, mutta ei nyt lähdetä poliisia vertaamaan rankkuriin, vaikka kiinnostuin katukielen vaihtoehtoisista merkityksistä englannin kielessä ”Dog Watcher”, mikä se rankkurin vastine on kirjakielessä, niin on olemassa myös poliisi/virkavalta-teemaan liittyvä Dog Watcher käyttömerkitys englannin kielisessä katutasolla.

Sitten pari näistä merkityksistä viittasi seksuaalisempaan ihmisten intiimiin kanssakäymiseen, mitä mies on esim kahden naisen kanssa harrastaa seksiä ja sitten esittää kysymyksen miltä kolmas pyörä maistui naiselta sen jälkeen, kun alkaa tarjoamaan tälle oraaliseksiä. Toinenkin oli liittyen ihmisten seksielämän virkeänä pysymiseen liittyen, josta vedin jonkinlaisen johtopäätöksen, että jonkinlainen ”Pillumagneetti” voisi olla aika lähellä Suomessa sitten katutasolla tämä ”Dogwatcher”. Ei se nyt virallisesti missään ole tullut vastaan, mutta jos jotain yhtäläisyyksiä lähtee summaamaan EN-katukulttuurin kielestä niiden merkitysten osalta Suomi-vastine, ei se kaukana ole käsittääkseni.

Mitä Liverpool elää kultaisissa muistoissani elämäni päättymiseen saakka jäsentäen täysin 1:1:teen sama kuin ”The Beatles”, niin mitä 1960-luvulla siellä päin maailmaa Beatles-tyyli oli ykköstä ja nyt vuonna 2023 siellä vaikuttaisi menevän tällainen tanssijalkaa kovinkin kutkuttava tanssilattialle vetävä ”Cha Cha Cha” -tyylinen osuva kertosäe-hoe. Siinä määrin se on järkevästi valittu, että sen ymmärtää globaalisti kaikki ihmiset ympäri maailmaa, mitä Cha Cha Cha on myös liitettävissä rytmimusiikin tyylilajiin ja yhdistettynä tuollaiseen diskopaikkojen tanssibiittiin vielä tarkoin koreografioin se tanssiesitys on suht simppelisti myyty maailmalle saaden laajaa hypeä aikaan, niin ne varmaan ne merkittävimmät tekijät sitten on, miksi nyt Suomea povataan Ruotsin lisäksi sinne kärkisijoille Lauantain viisufinaalissa. Tänäänkin Ylen uutisissa oli paikan päällä YLE:stä siellä delegaatiossa oleva musiikkiohjelmien tuottaja Ville Vedenpää kyseli siinä oli paikalliset öiti ja lapsi, ja sitten ”Osaatko laulaa Suomeksi lainkaan”, niin sieltähän sitten tuli pieneltä nassikalta ”Cha Cha Cha”, vaikka käsittääkseni tuo on globaalisti joka paikassa sama että yksin Suomea ei ole, onhan Cha jotain kieltä kuitenkin mutta tanssittavana rytmimusiikkilajina Cha Cha Cha on sitten tunnetusti joka paikassa.